Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Căldură mare în Europa, cu temperaturi de peste 30 de grade în Marea Britanie, Franţa şi chiar Suedia

Căldură mare în Europa, cu temperaturi de peste 30 de grade în Marea Britanie, Franţa şi chiar Suedia. Din cauza pandemiei, mulţi medici spun că este contra-indicată folosirea ventilatoarelor şi a aparatelor de aer condiţionat în spaţii închise, în care sunt multe persoane, pentru că e pericol de răspândire a virusului.

In Marea Britanie a fost cea mai calduroasa zi din an. Pana acum s-au inregistrat 31 de grade, langa Londra, iar oamenii au luat plajele cu asalt. La gradina zoologica din Londra, "locatarilor" li s-au dat acadele inghetate, ca sa suporte arsita mai usor.

Suedezii suporta destul de greu cele 30 de grade care se inregistreaza in mai toata tara. Asa ca au iesit, cu mic cu mare, la plaja. Autoritatile suedeze atrag atentia, pe fondul COVID 19, locurile aglomerate trebuie evitate cu desavarsire.

In Franta, la Nisa, au fost 37 de grade. Primaria a luat masuri speciale. Pe strada, trecatorii primesc apa, iar varstnicii sunt vizitati de serviciile sociale, care le duc tot ce au nevoie, ca sa nu mai iasa din casa.
Similare
RECOMANDĂRI