Ce se întâmplă la Paris, după cea mai neagră zi pentru Franţa de la declararea pandemiei de COVID-19
Vizualizari:

Ce se întâmplă la Paris, după cea mai neagră zi pentru Franţa de la declararea pandemiei de COVID-19

1.417 decese din cauza coronavirusului au fost raportate în Franţa, în ultima zi. Numărul total al celor care şi-au pierdut viaţa din cauza noului virus în Franţa a ajuns la 10.328, iar numărul celor infectaţi la 109.069.

Ultimele cifre anunţate sunt îngrijorătoare, iar Franţa a fost, în ultima zi, cea de-a doua ţară din lume, după SUA, în privinţa numărului de decese cauzate de COVID-19, scrie Digi24.

Începând de azi, 8 aprilie 2020, pentru a încerca diminuarea răspândirii COVID-19, parizienii nu mai pot face sport în aer liber între orele 10:00 şi 19:00, au decis autorităţile locale, informează lefigaro.fr.

În Paris, cetăţenii puteau face sport în aer liber timp de o oră pe zi, pe o rază de un kilometru în jurul locuinţei.

"De la 8 aprilie 2020, ieşirile pentru activităţi sportive individuale nu vor mai fi permise între orele 10:00 şi 19.00, pe întreg teritoriul Parisului. Ieşirile, chiar autorizate, trebuie să fie strict limitate la ceea ce este urgent şi indispensabil şi nu ar trebui să devină motive pentru mai multe călătorii zilnice sau să conducă la favorizarea de adunări în spaţiul public", a anunţat primăria, într-un comunicat.

Scopul este de a evita "orice risc de relaxare a măsurilor de izolare printr-un nou aflux de persoane în spaţiul public, în urma încălzirii vremii."

"Conştienţi de amploarea eforturilor cerute şi deja respectate de toţi timp de trei săptămâni, (n.r. - Anne Hidalgo, primarul Parisului şi Didier Lallement, prefectul poliţiei din Paris) reamintesc că fiecare ieşire evitată este utilă în lupta împotriva epidemiei", se mai arată în comunicat.. 
Similare
RECOMANDĂRI