Diaspora românească va putea vota la Referendum în 378 de secţii electorale
Sursa foto:mediafax.ro Vizualizari:

Diaspora românească va putea vota la Referendum în 378 de secţii electorale

Diplomaţii români s-au asigurat că toată lumea din diaspora va avea acces la vot, la referendumul de sâmbătă şi duminică. Ministrul de Externe al României Teodor Meleşcanu susţine că au fost luate în considerare toate cererile misiunilor diplomatice, iar în total sunt 378 de secţii de vot.

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, spune că  „192 dintre aceste secţii de votare sunt în sediile şi oficiile diplomatice şi consulare. Restul în funcţie de posibilităţile locale în alte locaţii. Au fost trimise deja toate buletinele de vot la secţiile electorale, au fost trimise ştampilele cu votat,  s-a trimis o lista la BEC cu propunerile de oameni din secţiile de votare care să reprezinte ambasadele sau oficiile consulare”.

TVR MOLDOVA aminteşte că în Chişinău vor fi deschise 12 secţii de votare, două secţii la Bălţi şi câte una în Hînceşti, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Căuşeni, Anenii Noi, Bardar, Călăraşi, Cahul, Cantemir, Cimişlia, Giurgiuleşti, Leova, Carabetovca, Ungheni, Soroca, Drochia, Edineţ, Floreşti, Făleşti şi Teleneşti.

Vezi AICI adresele acestor secţii de votare. 

Similare
RECOMANDĂRI