Donald Trump afirmă că nu a spus nimic greşit în conversaţia cu omologul său ucrainean
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Donald Trump afirmă că nu a spus nimic greşit în conversaţia cu omologul său ucrainean

Preşedintele american Donald Trump a declarat că nu a spus nimic greşit în conversaţia cu omologul său ucrainean, în care este suspecta că i-ar fi cerut acestuia să îl investigheze pe fostul vicepreşedinte american Joseph Biden, relatează Reuters.

Într-un interviu acordat joi seară postului CNN, Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Trump, a oferit răspunsuri contradictorii când a fost întrebat dacă a cerut Ucrainei să-l ancheteze pe fostul vicepreşedinte american Joe Biden, care este unul dintre potenţialii contracandidaţi ai lui Trump la scrutinul prezidenţial din 2020. Iniţial, Giuliani a calificat drept ridicolă afirmaţia, pentru ca ulterior să admită şi să spună că este mândru de acest lucru. 

Biden a făcut "greşeala de a spune că nu a vorbit cu fiul său. A vorbit cu fiul său, a minţit din nou", a declarat Trump. 

"Nu încerc să îl rănesc pe Biden, dar a făcut un lucru foarte necinstit", a adăugat acesta. 

În urmă cu câteva săptămâni, Giuliani şi-a anulat o călătorie în Ucraina din cauza unui potenţial conflict de interese între legăturile sale cu Casa Albă şi aparenta sa misiune de a obţine informaţii compromiţătoare despre Biden, al cărui fiu a fost la un moment dat implicat în afaceri cu o companie de energie din Ucraina.

Similare
RECOMANDĂRI