Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Imagini dramatice dintr-un spital din Beirut, unde o femeie a născut în condiţii extreme, la puţin timp după exploziile devastatoare

Preşedintele Libanului, Michel Aoun, aruncă o adevărată bombă: el spune că în cursul anchetei privind exploziile nu este exclusă nicio variantă. Fie că este vorba de neglijenţă, un accident sau o acţiune străină. Ar putea fi şi o rachetă sau o bombă, a spus şeful statului libanez.

Exploziile de la Beirut s-au soldat cu 154 de morţi şi 5.000 de răniţi. Bilanţul se poate modifica, deoarece zeci de persoane sunt date dispărute. Printre momentele dramatice petrecute marţi se numără şi o naştere în condiţii extreme.

Femeia gravidă a fost transportată în sala de naştere. Foarte fericit, soţul filma scena. Ce a urmat a şocat pe toată lumea.

Echipele de intervenţie încearcă să scoată de sub dărâmături eventuali supravieţuitori dar mulţi oameni au fost aruncaţi în mare de suflul deflagraţiilor. 250.000 de localnici au rămas fără case iar undele seismice produse de deflagraţii s-au simţit până la 600 de kilometri depărtare

Tragedia a provocat şi o ampla criza politica iar mulţi libanezi revoltaţi au ieşit în stradă.

Similare
RECOMANDĂRI