UPDATE/ Moscova: Mai multe persoane au fost luate ostatice la o bancă. Atacatorul a fost reţinut.
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

UPDATE/ Moscova: Mai multe persoane au fost luate ostatice la o bancă. Atacatorul a fost reţinut.

UPDATE: Atacatorul a fost reţinut şi identificat. Nimeni nu a fost rănit. Potrivit presei ruse, în timpul arestării, bărbatul nu a manifestat rezistenţă, s-a comportat calm. Acesta era într-o stare inadecvată, va fi examinat de specialişti. Potrivit informaţiilor, în bancă a fost găsită o sticlă de vin, pe care atacatorul a băut-o.

De asemenea, poliţia a identificat atacatorul. Acesta este un cetăţean rus. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

Managementul Alfa-Bank va recompensa angajaţii filialei care a fost ţinuţi captivi. Banca a menţionat că angajaţii „au acţionat clar conform instrucţiunilor, ceea ce a evitat situaţia ţinerii în masă a vizitatorilor şi angajaţilor drept ostatici”.


Ştire iniţială: 

O persoană înarmată a luat mai mulţi oameni ostatici într-o sucursală bancară din Moscova. Atacatorul ameninţă că o să arunce în aer clădirea. Presa rusă scrie că infractorul a luat ostatice cinci persoane la o sucursală din Alfa Bank.

Oficialii legii negociază cu atacatorul, scrie RT. Din motive de securitate, zona de cordon din jurul clădirii a fost crescută.

Similare
RECOMANDĂRI