Prinţul George al Marii Britanii împlineşte şase ani, iar Palatul Kensington a publicat noi fotografii
Sursa foto:Twitter Vizualizari:

Prinţul George al Marii Britanii împlineşte şase ani, iar Palatul Kensington a publicat noi fotografii

Prinţul George al Marii Britanii împlineşte astăzi 6 ani, iar cu această ocazie Palatul Kensington a publicat trei noi fotografii oficiale cu fiul cel mare al ducilor de Cambridge.

Fotografiile au fost făcute de mama sa, Kate, ducesa de Cambridge. În două dintre ele, prinţul George se află în grădinile Palatului Kensington şi poartă un tricou de fotbal cu însemnele echipei Angliei, iar în cea de-a treia, făcută într-o vacanţă cu familia, poartă o cămaşă verde şi pantaloni scurţi albastru cu alb.Prinţul George Alexander Louis de Cambridge este al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. S-a născut la spitalul St. Mary din Londra, la 22 iulie 2013. Şi-a făcut prima apariţie publică a doua zi după naştere, pe scările maternităţii, în braţele mamei sale.

George urmează cursurile şcolii private Thomas's Battersea din Londra şi este pasionat de tenis. La începutul lunii, ducesa de Cambridge a dezvăluit că micul prinţ ia lecţii de la jucătorul lui favorit de tenis, campionul elveţian Roger Federer.

Similare
RECOMANDĂRI