Rusia reacţionează la atacul occidental asupra Siriei: Vor fi consecinţe
Sursa foto:digi24.ro Vizualizari:

Rusia reacţionează la atacul occidental asupra Siriei: Vor fi consecinţe

Prima reacţie a Moscovei după lansarea atacului occidental ţintit asupra Siriei a venit din partea ambasadorului rus în Statele Unite, Antaoli Antonov.

El a postat pe Facebook un comunicat în care acuză Vestul de aplicarea unui „scenariu pregătit dinainte” şi avertizează că vor fi „consecinţe”, iar responsabilitatea pentru aceste consecinţe vor reveni exclusiv Washingtonului, Londrei şi Parisului, scrie digi24.ro

„Insultarea preşedintelui Rusiei este inacceptabilă şi inadmisibilă”, a scris Antonov. „SUA nu au niciun drept moral de a învinovăţi alte ţări” din moment ce Washingtonul dispune, la rândul său, de un amplu arsenal de arme chimice, a afirmat ambasadorul. 

Anterior, şeful Pentaonului, James Mattis, avertiza că se aşteaptă la o campanie de dezinformare în orele şi zilele următoare în legătură cu atacul occidentalilor din Siria şi de aceea a promis ca oficialii să comunice îndeaproape cu presa. Acest anunţ făcut chiar de secretarul Mattis sugerează că Washingtonul se aşteapta la o reacţie rapidă şi probabil dură din partea Rusiei.
Similare
RECOMANDĂRI