Se deschid târgurile de Crăciun în marile oraşe ale lumii. Măsuri stricte de securitate la Strasbourg
Vizualizari:

Se deschid târgurile de Crăciun în marile oraşe ale lumii. Măsuri stricte de securitate la Strasbourg

Rând pe rând, oraşele lumii îmbracă haine de sărbătoare, în centru se înalţă brazi împodobiţi, iar târgurile de Crăciun sunt gata să îşi deschidă porţile.

Oraşul francez Strasbourg redevine, pentru mai mult de cinci săptămâni, capitala Crăciunului: se deschide celebrul târg, cu festivităţi de tot felul.

Dar sunt şi măsuri severe de securitate, mai ales după sângerosul atac de la precedenta ediţie, soldat cu 5 morţi şi 11 răniţi.

Vor fi mai multe puncte de control la care vizitatorii trebuie să vină cu paltoanele şi genţile deschise. Nu va fi permisă nicio demonstraţie în timpul programului de funcţionare a târgului.

Toate staţiile de tramvai şi autobuz vor fi închise. Parcarea e interzisă, cu excepţia vehiculelor cu autorizaţii speciale care au la dispoziţie doar patru puncte de intrare şi două de ieşire.

Dincolo de Canalul Mânecii, te întâmpină deja un tărâm magic: grădinile botanice regale din inima Londrei oferă un spectacol încântător.

Au fost montate instalaţii uriaşe peste tot în parc, iar pe construcţiile din sticlă sunt proiectate mesaje şi imagini tematice.

O cascadă de lumini se revarsă de la zeci de metri înălţime, niciun pomisor nu a rămas neîmpodobit. S-au folosit peste un milion de beculeţe colorate, acompaniate de cântecul colindelor.

Similare
RECOMANDĂRI