Un proces de 20 de trilioane de dolari a fost intentat în SUA împotriva autorităţilor chineze din cauza pandemiei de coronavirus
Vizualizari:

Un proces de 20 de trilioane de dolari a fost intentat în SUA împotriva autorităţilor chineze din cauza pandemiei de coronavirus

Avocatul american Larry Klayman şi grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos (Texas), au intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, şi generalului major al armatei chineze, Chen Wei.

Reclamanţii solicită despăgubiri de 20.000 de miliarde de dolari (20 de trilioane), susţinând că virusul COVID-19 este rezultatul unei arme biologice pregătite de autorităţile chineze, potrivit publicaţiei Business Today, scrie forbes.ro.

Ei au acuzat China că a generat numărul de morţi ai pandemiei, a furnizat sprijin material teroriştilor, a conspirat pentru a provoca răni şi moartea cetăţenilor americani.

Reclamanţii susţin că virusul a fost scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan şi că virusul COVID-19 a fost „proiectat” de China pentru a ucide populaţiile în masă. Armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 şi, prin urmare, o astfel de armă biologică este o armă de distrugere în masă teroristă, a menţionat avocatul.

Grupul american citează mai multe rapoarte media care au spus că a existat un singur laborator de microbiologie în China, care a gestionat viruşi avansaţi precum noul coronavirus – în Wuhan. Pentru a acoperi, susţin reclamanţii, China a legat declaraţii privind coronavirusul şi protocoalele de securitate naţională.

Similare
RECOMANDĂRI