VIDEO. Un transportor blindat a luat foc în timpul paradei militare de la Moscova
Vizualizari:

VIDEO. Un transportor blindat a luat foc în timpul paradei militare de la Moscova

Cel mai nou model de transportor blindat rusesc VPK-7829 K-17 Bumerang 8x8 a luat foc în timpul paradei militare, care a avut loc în Piaţa Roşie din Moscova.

Rusia a organiza miercuri parada militară de Ziua Victoriei, eveniment propagandistic organizat anual de Kremilin, pentru a comemorat "sacrificiul sovietic" şi "datoria pe care lumea o are încă faţă de URSS", la 75 de ani după victoria împotriva nazismului.

În cadrul evenimentului au defilat aproximativ 13.000 de soldaţi, 234 de vehicule blindate, iar 75 de aeronave militare au survolat cerul Moscovei.

Ce nu a vrut propaganda lui Vladimir Putin să vedem a fost momentul în care un transportor blindat rusesc VPK-7829 K-17 Bumerang a luat foc, scride defenseromania.ro.Mai mulţi martori oculari au postat pe Twitter, imagini şi fotografii cu momentul în care un transportor blindat rusesc K-17 Bumerang, în timp ce se afla în mers, a întâmpinat o problemă tehnică şi a fost cuprins de fum.

Trebuie precizat că nu este clar când a avut luat foc transportorul blindat K-17 Bumerang. În timp ce se îndrepta spre parada militară, care avea loc în Piaţa Roşie, sau după terminarea acesteia.

Similare
RECOMANDĂRI