FEMEI DE 10, BĂRBAŢI DE 10

FEMEI DE 10, BĂRBAŢI DE 10

 
Se spune că bărbaţii vin de pe Marte şi femeile de pe Venus. De luni până vineri, de la ora 10:10, încercăm să aflăm adevărul în noua emisiune de pe TVR 2: Femei de 10, bărbaţi de 10. Cu Marina Almăşan şi Mircea Radu.

Când un grup de femei discută despre „câte-n lună şi în stele” cu un grup de bărbaţi, duelul argumentelor pro şi contra este de neevitat. Dar când atât femeile şi bărbaţii sunt „de nota 10”, iar cele două „tabere” sunt conduse de Marina Almăşan şi Mircea Radu, atunci întâlnirea trebuie neapărat televizată!

Pentru că dincolo de înfruntarea ideilor şi a argumentelor, a ironiilor şi a glumelor subtile, a temelor serioase şi a celor mondene, întregul spectacol devine inedit, cu final neaşteptat. Şi cum în viaţa de zi-cu-zi Lumea Femeilor are de cele mai multe ori percepţii diferite faţă de Lumea Bărbaţilor (indiferent dacă este vorba de timpul liber, relaţia în cuplu sau interacţiunea cu cei din jur), „competiţia tacită" între cele două sexe şi dorinţa de a demonstra că nici unul nu este cu nimic mai prejos faţă de celălalt, va genera la TVR 2 un spectacol savuros, plin de informaţii, energie pozitivă şi multă distracţie.

Invitaţii fiecărei ediţii vor fi şi ei parte a celor două „tabere” iar finalul va demonstra, cel mai probabil, că pentru telespectatori se adevereşte proverbul „când doi se ceartă, al treilea câştigă”.