Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Alexandru Grecu: „Apreciez foarte mult că TVR, prin iniţiativa de a organiza Gala, produce, de fapt, acel pas important care se numeşte Unirea”

Viziunile sale artistice, ba chiar şi propriile trăiri le-a adus în scenă, doar pentru ca Măria Sa, Spectatorul, să zâmbească, să râdă în hohote sau să mediteze asupra realităţii în care trăim. Aceasta este misiunea pe care şi-a asumat-o actorul, regizorul, şi directorul Teatrului Naţional "Satiricus - Ion Luca Caragiale" Alexandru Grecu, cel care a primit premiul pentru Excelenţă în Artă în cadrul Galei TVR Moldova 2019. Pentru talent şi implicare a fost răsplătită şi tânăra interpretă, Iuliana Beregoi.

Actorul şi regizorul Alexandru Grecu a fondat primul teatru de satiră din Republica Moldova. Ştie prea bine cum să combine armonios abilităţile de manager cu cele ale unui om de creaţie. A regizat şi a jucat în zeci de spectacole pentru a promova teatrul din Republica Moldova, peste Prut şi în întreaga lume. Premiul oferit de TVR MOLDOVA este o recunoaştere a eforturilor sale.

Limba română este teritoriul fără frontiere în care talentul, perseverenţa şi iniţiativa pot fi puse în valoare, la orice vârstă. Titlul de Tânărului Anului, de la Galele TVR Moldova - i-a revenit în acest an interpretei Iuliana Beregoi. La doar 15 ani, artista are mai mult de jumătate de milion de fani pe Instagram, zeci de milioane de aprecieri ale videoclipurilor sale şi zeci de concerte susţinute pe scenele de pe ambele maluri ale Prutului.

În cadrul Galei Premiilor TVR MOLDOVA sunt premiate personalităţile din spaţiul românesc, care au rezultate deosebite în domeniile lor de activitate.
Similare
RECOMANDĂRI