Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

TVR a premiat performanţa şi excelenţa. Oaspeţii Galei TVR MOLDOVA au lăudat iniţiativa: „Este o activitate de suflet, românească”

Seară de excepţie la cea de-a patra ediţie a Galei Premiilor TVR Moldova. Oficiali, invitaţi de onoare, oameni de cultură şi oaspeţi speciali au venit la evenimentul grandios, organizat de Televiziunea Română. Cei prezenţi au urmărit ceremonia de decernare a premiilor de excelenţă pentru zece personalităţi, care promovează valorile şi cultura românească în Republica Moldova şi peste tot în lume.

Premierul Ion Chicu a declarat că TVR Moldova este un exemplu de profesionalism pe piaţa media din Republica Moldova:

ION CHICU, prim-ministrul Republicii Moldova: „Apreciez foarte mult profesionalismul, obiectivismul, conţinutul produs de echipa TVR Moldova. Sunt foarte frumoase premiile şi sunt absolut convins că sunt meritate de laureaţii acestei gale”.

Oaspeţii au lăudat iniţiativa Televiziunii Române de a răsplăti performanţa, excelenţa şi dedicaţia personalităţilor care promovează valorile româneşti.

VLAD BILEŢCHI, preşedinte, Asociaţia "Unirea-ODIP": „Este o activitate de suflet, românească, binevenită în Republica Moldova, care reuşeşte să adune români de bună calitate şi de cea mai înaltă stofă”

MIHAI LEU, boxer, campion mondial: „Întotdeauna cred că toate ideile bune şi toţi cei care muncesc ceed că trebuie premiaţi pentru că se arată aprecierea pentru ceea ce fac”.

„TUDOR DELIU, preşedinte PLDM: „În primul rând, felicitări, TVR MOLDOVA! Eu sunt nespus de bucuros că această televiziune este în spaţiul Republicii Moldova, fiindcă ea a adus la trezirea neamului românesc pe acest petic de pământ”.

„DORIN CHIRTOACĂ, preşedinte PL: „De obicei, la orice gală te aştepţi ca lumea bună să primească premii, să fie vesel, să fie plăcut, să fie o dispoziţie de sărbători pentru că vin sărbătorile de iarnă, Crăciunul, Revelionul”.

Premiile de la Gala TVR Moldova au fost acordate doar pentru merite deosebite şi pentru efortul depus în promovarea valorilor româneşti, a culturii şi spiritului civic.

VITALIA PAVLICENCO, preşedinte PNL: „Premiile în opinia mea ceea ce am văzut, sunt conferit absolut obiectiv, imparţial. Adică ceea ce se face în acest mod insuflă şi inspiră încredere, credibilitate. Am simţit şi o atmosferă foarte frumoasă care ne încurajează să sperăm că va fi totuşi reîntregirea”

VLAD ŢURCANU, preşedinte PPR: „Această atenţie pe care România o acordă printr-un post public de televiziune o acordă oamenilor de valoare din Republica Moldova este importantă”.

Invitaţii s-au bucurat de momentele artistice speciale susţinute de interpreţii îndrăgiţi de pe ambele maluri ale Prutului.

„Un eveniment de amploare. Concertul a fost foarte frumos mai ales artiştii de peste Prut ne-au încântat, întotdeauna îi aşteptăm cu mult drag”.

„Sunt foarte fericită că o să am ocazia să asist la aşa o sărbătoare frumoasă”.

„TVR Moldova a creat o tradiţie frumoasă, mi-e dragă mult organizarea, stilul intelectual”.

„Revenirea TVR-ului de acum şase ani la Chişinău a fost o împlinire a unui gând bun, să zicem aşa, o perioadă am avut o tristeţe, ne-a lipsit TVR-ul în Republica Moldova”.

Telespectatorii din întreaga lume au putut urmări, în direct, Gala Premiilor TVR MOLDOVA. Au fost premiate zece personalităţi din spaţiul românesc, care s-au remarcat prin rezultate deosebite în domeniile lor de activitate.
Similare
RECOMANDĂRI