Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dan Puric a revenit la Chişinău. „Magicianul cuvintelor", la Întâlnirile TVR MOLDOVA

Spectacol de gală la Chişinău. Publicul s-a reîntâlnit cu încă un invitat special al seratelor culturale "Întâlnirile TVR MOLDOVA". Regizorul şi actorul român, Dan Puric şi-a deschis sufletul în faţa a zeci de spectatori care l-au aşteptat cu sufletul la gură şi l-au răsplătit cu aplauze.

O seară plină de umor, destăinuiri şi povestiri din viaţa şi activitatea profesională - ăsta le-a oferit regizorul român Dan Puric celor care l-au urmărit, aseară, pe scena Teatrului Naţional Satiricus I. L. Caragiale. Serata culturală a fost dedicată împlinirii celor cinci ani de la lansarea TVR Moldova, iar fiecare invitat a avut parte de un mic cadou marca TVR MOLDOVA.

„Întâlnirea cu Dan Puric este o provocare pentru mine, fiidcă Dan Puric face parte din acei interlocutori care greu trebuie să-i ţii în frâu şi te predomină
Dan Puric pe lângă că e unmare actor, un mare regizor, este un mare eseist, un mare filosof şi să ţi ipiept cu Dan Puric cred că este pentru mine o mare onoare”, spune Sandu Grecu, moderator, regizor

Ca regizor, Dan Puric promovează spectacolul de teatru total.

„Deseori îl urmăresc pe Dan Puric în diferite momente şi situaţii ale vieţii.Am venit să mă încarc cu informaţii, cu energie, cu noi cunoştinţe, de ce nu, pentru că e un mare  gânditor”, spune Coşti Burlacu, interpret.

TVR MOLODOVA a adus mai aproape de publicul de la Chişinău personalităţi din cultura românească care, fără măşti, au oferit adevărate lecţii de viaţă.

„Fiecare invitat este unul special, air istoria sa de viaţă este de neuitat şi fiecare totodată se regăseşte în acea experienţă sau învaţă anumite lucruri, anumite lecţii de viaţă”, spune Marina afanas, producător TVR MOLDOVA.

Printre invitaţii speciali de până acum la "Întâlnirile TVR MOLDOVA" sunt Stela Popescu, Nicu Alifantis, Dida Drăgan, Ştefan Bănică jr., Fuego, Sofia Vicoveanca, Vasile Şeicaru sau Paula Seling.
Similare
RECOMANDĂRI