GALERIE FOTO. Ştefan Bănică, invitat la „Întâlnirile TVR MOLDOVA”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

GALERIE FOTO. Ştefan Bănică, invitat la „Întâlnirile TVR MOLDOVA”

Teatrul şi muzica sunt cele două elemente fără de care nu-şi imaginează viaţa, iar copiii sunt cele mai mari realizări. Îndrăgitul interpret, actor şi om de televiziune Ştefan Bănică a venit la Chişinău în cadrul proiectului „Întâlnirile TVR MOLDOVA”, unde a făcut mărturisiri.

După ce a susţinut sute de concerte, de această dată artistul a purtat o discuţie de suflet cu spectatorii de la Chişinău.

Reuniţi în sala Teatrului „Satiricus I.L.Caragiale”, publicul s-a lăsat cucerit de povestea de viaţă a lui Ştefan Bănică, dar şi de mărturisirile din viaţa profesională. Încântaţi, oamenii au aplaudat minute în şir.

Actor, compozitor, interpret, regizor, producător, moderator TV, cu o carieră de peste 30 de ani, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai complecşi şi iubiţi artişti din România. A stabilit adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun - peste 63 de concerte sold out la Sala Palatului - cea mai longevivă şi complexă producţie muzicală din România, o adevărată tradiţie de peste 15 ani. A deschis drumul producţiilor muzicale de amploare din România. A lansat 15 albume de autor, premiate cu cinci discuri de aur şi două de platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film şi teatru şi nenumărate alte premii şi distincţii ce vin în completarea palmaresului său impresionant, Ştefan Bănică reprezintă un adevărat brand în show-biz-ul românesc.

Renumiţi actori precum Maia Morgenstern, Stela Popescu, Nicu Alifantis, Constantin Chiriac au mai urcat pe scena Teatrului „Satiricus Ion Luca Caragiale" din Chişinău, în cadrul proiectului „Întâlnirile TVR MOLDOVA”. 
Similare
RECOMANDĂRI