GALERIE FOTO. Îndrăgitul compozitor şi interpret român Nicu Alifantis a încântat şi a cântat pentru publicul de la Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

GALERIE FOTO. Îndrăgitul compozitor şi interpret român Nicu Alifantis a încântat şi a cântat pentru publicul de la Chişinău

Compozitorul şi interpretul român Nicu Alifantis, invitatul special al proiectului „Întâlnirile TVR MOLDOVA”, a vorbit despre muzică, teatru, prieteni şi dragoste în faţa publicului de la Chişinău, adunat în sala Teatrului „Satiricus I. L. Caragiale”. Sute de admiratori ai creaţiei îndrăgitului interpret au avut ocazia unică de a-i asculta mărturisirile despre viaţă şi amintirile din perioada când a mai vizitat oraşul nostru.

Unii spectatori au adresat întrebări, iar artistul a răspuns cu mult entuziasm. Nicu Alifantis a spus că este pentru prima data când participă la un astfel de eveniment şi a mulţumit publicului pentru sinceritate.

„A fost o întâlnire foarte frumoasă, caldă, prietenoasă, emoţionantă. A fost foarte foarte sinceră şi foarte apropiată, ca şi cum aş fi stat la o şuetă cu nişte prieteni şi mi-a picat tare bine. N-am mai avut de-a face cu o astfel de întâmplare în care să fiu luat la întrebări şi întors pe toate feţele. Publicul a fost foarte cald şi voi purta o amintire frumoasă”, a spus Nicu Alifantis.  
 
“Cred că este un proiect extrem de important promovat de TVR MOLDOVA şi Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”. Cultura română, actorii români - nume mari ale scenei româneşti - trec cu regularitate Prutul, intră în dialog cu iubitorii de artă, cu iubitorii de cultură din Chişinău şi cred că în felul acesta nu avem decât o singură posibilitate, aceea de a extinde puntea culturală care există între România şi Republica Moldova”, a menţionat ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă.

“Am venit aici să mă reîntâlnesc cu un vechi prieten, care este Nicu Alifantis. Ne ştim de zeci de ani şi este un artist, un interpret şi un actor remarcabil”, a spus Valeriu Matei, directorul Institutului Cultural Român la Chişinău.

Nicu Alifantis a fost invitatul celei de-a patra ediţii a proiectului „Întâlnirile TVR MOLDOVA”, menit să realizeze un pas pe drumul cunoaşterii reciproce prin artă, al regăsirii şi împărtăşirii valorilor şi viziunilor culturale dintre cele două maluri ale Prutului.

Sâmbătă, 27 mai, va avea loc o nouă ediţie a „Întâlnirilor TVR MOLDOVA”, iar invitata serii va fi inegalabila interpretă Dida Drăgan, iar luni, 29 mai, publicul de la Chişinău se va întâlni cu interpretul şi actorul român Ştefan Bănică.

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 69368274. 
Similare
RECOMANDĂRI