Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Omul de televiziune Virgil Ianţu vine la „Întâlnirile TVR MOLDOVA”

Omul de televiziune Virgil Ianţu vine la Chişinău, pentru a participa la o discuţie de suflet cu admiratorii de peste Prut. Gazda show-ului de cultură generală „Câştigă România”, de la TVR2, va împărtăşi din secretele unei cariere în televiziune, experienţele personale care i-au fost lecţii de viaţă, dar şi despre dragostea pentru muzică. 

Cu o experienţă de peste 15 ani în televiziune, Virgil Ianţu a câştigat inima telespectatorilor de pe ambele maluri ale Prutului.Serata culturală va avea loc pe 2 octombrie, ora 18:30, la Teatrul Naţional „Satiricus I.L. Caragiale”.

Evenimentul se va desfăşura sub forma unui interviu – serată de creaţie. 

În program:

- Interviu realizat de Alexandru Grecu cu Virgil Ianţu;
- Dialog direct al publicului cu Virgil Ianţu;
- Şedinţă foto şi sesiune de autografe.Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalităţile de referinţă ale culturii spaţiului românesc vin în faţa publicului de la Chişinău pentru a purta discuţii de suflet.

Printre invitaţii speciali ai proiectului au fost actriţele Maia Morgenstern şi Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpretul şi muzicianul Nicu Alifantis, interpreţii Dida Drăgan, Ştefan Bănică, Fuego.

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau 069 482 271.
Similare
RECOMANDĂRI