Ştefan Bănică a sosit la Chişinău. Interpretul şi actorul român vine la „Întâlnirile TVR MOLDOVA”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ştefan Bănică a sosit la Chişinău. Interpretul şi actorul român vine la „Întâlnirile TVR MOLDOVA”

Îndrăgitul artist Ştefan Bănică a ajuns la Chişinău şi va participa, în această seară, la Întâlnirile TVR MOLDOVA, unde va discuta cu publicul de la Chişinău şi va face mărturisiri legate de viaţa profesională şi cea personală.

Publicul de la Chişinău va avea oportunitatea de a se întâlni cu actorul, compozitorul şi interpretul român Ştefan Bănică, astăzi, 29 mai, ora 18:30, la Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”.  

Gazda evenimentului va fi şi de această dată regizorul, actorul şi scenaristul Alexandru Grecu, iar serata de creaţie se va desfăşura sub forma unui interviu. Publicul de la Chişinău va putea adresa întrebări îndrăgitului interpret Ştefan Bănică.  

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalităţile de referinţă ale culturii spaţiului românesc vin în faţa publicului de la Chişinău pentru a purta discuţii de suflet. Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 69368274.

Mai multe informaţii despre eveniment aflaţi pe pagina de Facebook. De asemenea, despre proiect puteţi să aflaţi mai multe la aici.
Similare
RECOMANDĂRI