Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Îndrăgitul interpret Fuego vine la „Întâlnirile TVR MOLDOVA”

Îndrăgitul interpret de muzică uşoară Fuego vine la Chişinău în cadrul seratei culturale „Întâlnirile TVR MOLDOVA”. Evenimentul va avea loc pe 25 septembrie, ora 18:30, la Teatrul Naţional „Satiricus I.L. Caragiale”. Cu un repertoriu impresionant şi zeci de premii în palmares, Fuego a cântat pentru public ani la rând şi a devenit unul dintre cei mai iubiţi solişti români.

Evenimentul se va desfăşura sub forma unui interviu – serată de creaţie. Admiratorii vor avea ocazia să-l redescopere pe Fuego într-un dialog direct cu artistul. La final, vor putea face poze cu îndrăgitul interpret.

În program:

  • Interviu realizat de Alexandru Grecu cu Fuego

  • Expoziţia picturilor semnate de interpretul Fuego

  • Dialog direct cu publicul

  • Recital Fuego

  • Şedinţă foto şi sesiune de autografeAccesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau 069 482 271.

Fuego a absolvit Liceul „Dr. Ion Raţiu” din Turda şi Universitatea Ecologică. Însă, în paralel cu aceste studii, în particular, Fuego a urmat cursuri de canto. Colaborează cu Marius Ţeicu - compozitor şi profesor, Carmen Aldea Vlad - textier, obţinând trofeul de cristal la Festivalul "Şlagărul de aur" de la Minsk. De asemenea, a câştigat şi premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, Spre rai.A participat la Festivalul Mamaia - ediţia a VIII-a - şi a obţinut trofeul concursului cu piesa "Eşti visul meu", Trofeul de Cristal - pentru cea mai bună voce a Facultăţii de Muzică. Marele Premiu la Festivalul "Zâmbete pe portativ", Marele Premiu de Regie pentru punerea în scenă a spectacolelor - Reacţiune în doi - după I. L. Caragiale şi Geamantanul cu amintiri.

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalităţi de referinţă ale culturii spaţiului românesc vin în faţa publicului de la Chişinău pentru a purta discuţii de suflet.

Printre invitaţii speciali ai proiectului au fost actriţele Maia Morgenstern şi Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpretul şi muzicianul Nicu Alifantis, interpreţii Dida Drăgan, Ştefan Bănică.

Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Similare
RECOMANDĂRI