Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Prezentatorul Virgil Ianţu i-a impresionat pe spectatorii din Chişinău

Şi-a dorit o carieră în muzică, dar a ajuns vedetă de televiziune. Prezentatorul TVR2 Virgil Ianţu a dezvăluit publicului din Chişinău secrete din viaţa şi cariera sa. Evenimentul, marca Întâlnirile TVR Moldova, a avut loc la Teatrul Satiricus din Chişinău.

Admiratorii lui Virgil Ianţu s-au bucurat aseară de o discuţie sinceră cu omul de televiziune din România. Gazda show-ului de cultură generală „Câştigă România”, de la TVR2 le-a povestit spectatorilor de la Chişinău despre primii săi paşi în muzică, dar şi despre debutul în televiziune şi actorie. 

 "Succesul a venit foarte rapid şi oameni pe care eu îi vedeam la televizor, acum erau în sală, când eu primeam premii, lucrurile nu erau uşor de gestionat", a menţionat Virgil Ianţu.
 
Recunoaşte că este omul care a fost tras de mânecă pentru a încerca lucruri noi, dar care, într-un final, i-au adus succes.
 
Mai mult, prezentatorul a ţinut să recomande tinerilor să-şi aleagă singuri calea, iar părinţilor să nu le pună piedici: "Să nu mai încercăm noi să-i facem medici sau muzicieni dacă nu simt asta, ei îşi cunosc drumul de foarte mici şi trebuie să-i lăsăm să facă ceea ce îşi doresc, să facă cu plăcere".
 
Spectatorii, în mare parte tineri, spun că au avut multe de învăţat de la Virgil Ianţu.
 
La intâlnirile TVR Moldova, personalităţi de referinţă ale culturii din spaţiul românesc vin să îşi deschidă sufletul în faţa publicului de la Chişinău.
Similare
RECOMANDĂRI