Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Serată culturală “Întâlnirile TVR MOLDOVA” cu prezentatorul TV Virgil Ianţu, la Teatrul Naţional "Satiricus"

O nouă întâlnire de suflet marca TVR Moldova. Omul de televiziune Virgil Ianţu a venit la Chişinău, pentru o discuţie sinceră cu admiratorii săi de peste Prut. Evenimentul are loc în această seară la Teatrul Naţional "Satiricus" din Chişinău. Olga Tverdohleb vine cu mai multe detalii.

Îndrăgitul om de televiziune Virgil Ianţu a aterizat în această dimineaţă pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Gazda show-ului de cultură generală „Câştigă România”, de la TVR2, se întâlneşte cu specatorii din Republica Moldova în cadrul "Întâlnirilor TVR MOLDOVA". Virgil Ianţu va vorbi despre „misterul” platoului de filmare, experienţele personale, dar şi despre dragostea pentru muzică. Interviul va fi moderat de actorul Alexandru Grecu, după care spectatorii vor avea ocazia să-i pună întrebări, să facă poze şi să primească autografe. Prezentatorul susţine că este pregătit de o discuţie sinceră cu publicul din Republica Moldova.

„Nu am mai fost demult şi mă bucură interesul pentru emisunea pe care o fac în România şi interesul publicului din Moldova pentru ce facem noi în România şi de asta întâlnirea o să fie foarte faină şi chiar aştept să văd ce întrebări au oamenii şi să-i cunosc. O să povestim mult despre ce înseamnă televiziune, despre lumea televiziunii, despre mirajul ei şi cum trebuie să gestionezi o viaţă în atenţia puiblicului, nu e uşor, dar e frumos”, a declarat prezentatorul TVR, Virgil Ianţu.

Îndrăgitul prezentator a participat şi la o emisiune la TVR MOLDOVA doar că, de această dată, a luat loc pe scaunul invitaţilor.
 
În cadrul intâlnirilor TVR MOLDOVA, personalităţi de referinţă ale culturii din spaţiul românesc vin să îşi deschidă sufletul în faţa publicului de la Chişinău.
Similare
RECOMANDĂRI