2018, cel mai bun din cariera lui Christopher Hoerl, reprezentatul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

2018, cel mai bun din cariera lui Christopher Hoerl, reprezentatul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice

În această seară, la Arena Olimpică s-a discutat despre prestaţia şi rezultatele lui Christopher Hoerl la Jocurile Olimpice. Austriacul naturalizat a reuşit să se claseze pe locul 40 la schi alpin. Potrivit antrenorului său acesta a fost cel mai bun an din cariera sa.

Dragoş Bocanaciu împreună cu invitatul său, Iurie Topala, preşedintele Federaţiei de Hochei din Republica Moldova, au comentat evoluţia sportivului.
Hoerl a parcurs cei 2965 de metri în 1:45.21. Chiar dacă sportivul este dezamăgit de locul ocupat în proba de coborâre la Jocurile Olimpice, antrenorul său, Hans Frick, a declarat pentru emisiunea Arena Olimpică, că este un rezultat promiţător.

" Este un rezultat bun pentru Moldova. Oricum, noi putem mai mult. Îl antrenez de doi ani pe Christopher, iar acest an este cel mai bun din cariera sa. Anul acesta a câştigat trei etape în campionatul Cehiei, iar acum s-a calificat pentru prima dată la Jocurile Olimpice. Săptămâna viitoare vom evolua deja la Cupa Europei din Italia. Christopher va continua să progreseze"

Emisiunea Arena Olimpică poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până sâmbătă, pe TVR MOLDOVA, de la ora 21:00.
 
 
Similare
RECOMANDĂRI