„Arena Olimpică”, o nouă emisiune la TVR MOLDOVA, prezentată de Dragoş Bocanaciu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

„Arena Olimpică”, o nouă emisiune la TVR MOLDOVA, prezentată de Dragoş Bocanaciu

Transmisiunile de la Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud vor fi însoţite, la TVR MOLDOVA, de un nou program sportiv. Emisiunea „Arena Olimpică” va fi transmisă în direct, din studioul TVR din Chişinău, începând din 9 februarie, de luni până sâmbătă, de la ora 21:00. În fiecare seară, jurnalistul Dragoş Bocanaciu şi invitaţii săi, nume de marcă din sportul românesc, vor discuta cele mai importante evenimente de la PyeongChang şi vor analiza evoluţiile sportivilor.

Vineri, 9 februarie, de la ora 21:00, în prima ediţie a emisiunii „Arena Olimpică”, chiar în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice de Iarnă, vom prezenta sportivii români. Discuţiile vor fi însoţite de reportaje despre istoricul participării acestora la Jocurile Olimpice şi de imagini în exclusivitate din Coreea de Sud.

Dragoş Bocanaciu, jurnalist sportiv cu o experienţă de peste 22 de ani, declară că a fost implicat într-un fel sau altul în reflectarea tuturor Jocurilor Olimpice (de vară sau de iarnă) desfăşurate în acest interval. Olimpiada de la PyeongChang este un eveniment aşteptat cu nerăbdare de Dragoş, care s-a mutat de la Bucureşti la Chişinău pentru programul „Arena Olimpică”.

„Este extraordinar că Televiziunea Română transmite aceste Jocuri Olimpice în Republica Moldova în comentariul jurnaliştilor TVR, care sunt adevăraţi profesionişti. Sunt convins că împreună vom reuşi să explicăm sporturile de iarnă cât mai bine, astfel încât să fie apreciate de publicul larg la adevărata lor valoare”, a spus Dragoş Bocanaciu.

Societatea Română de Televiziune este official broadcaster pentru teritoriul Republicii Moldova al Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, cel mai important eveniment sportiv al lumii din această iarnă. Pentru prima dată, TVR aduce această competiţie internaţională în casele românilor basarabeni, prin intermediul TVR MOLDOVA, postul Televiziunii Române dedicat cetăţenilor din Republica Moldova.
Similare
RECOMANDĂRI