FOTO. Ceremonia oficială de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

FOTO. Ceremonia oficială de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang

Delegaţia Republicii Moldova a defilat la ceremonia oficială de inaugurare a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang. Nicolae Gaiduc a fost portdrapelul lotului olimpic din ţara noastră. TVR MOLDOVA este singurul post de televiziune din Republica Moldova care transmite în direct şi înregistrat probele de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang 2018.

Fiţi cu ochii pe postul nostru de televiziune. Simţiţi emoţia sportivilor, în direct din Coreea de Sud. Ceremonia oficială de deschidere poate fi urmărită în reluare de la ora 22:00. Cristopher Hoerl este primul sportiv din lotul olimpic al Republicii Moldova care va debuta duminică la Jocurile Olimpice de Iarnă din PyeongChang.De la ora 17:00 urmăriţi o Ediţie Specială a emisiunii Obiectiv Comun dedicată Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang.

TVR MOLDOVA va transmite de la PyeongChang 2018 102 evenimente sportive din 7 sporturi: patinaj artistic, schi (schi alpin, schi fond, schi acrobatic, short track, sărituri cu schiurile şi snowboard), bob (bob şi scheleton), biatlon, curling, hochei pe gheaţă şi sanie. De asemenea, Jocurile Olimpice de Iarnă vor putea fi urmărite la toate posturile Televiziunii Române: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, şi TVR+
Similare
RECOMANDĂRI