Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018, programul competiţiilor din 14 februarie
Sursa foto:tvr.ro Vizualizari:

Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018, programul competiţiilor din 14 februarie

Jocurile Olimpice de Iarnă se văd la TVR MOLDOVA. Azi, 14 februarie, ziua sportivă începe de la ora 9:00 cu finala la schi alpin feminin, slalom.

Reuşitele şi performanţele sportivilor vor fi comentate de Cristian Mândru.  La 10:15 urmăriţi proba sărituri feminin, finala, comentată de această dată de Sorin Hobana.

Rămâneţi cu TVR MOLDOVA, la 11:35 intrăm cu patinaj perechi, program scurt-dans, proba va fi comentată de Monica Bucur şi Marius Negrea.

La 14:10 intrăm în direct, din Coreea de Sud, unde Slovacia şi Rusia va avea un meci încins de hochei.

La 21:00, Dragoş Bocanaciu vă invită la „Arena Olimpică”, unde va face sinteza zilei sportive de la Jocurile Olimpice de la PyeongChang.

Imediat după discuţiile din platou, de la 21:30 până la ora 6:00, urmează competiţii sportive. Nu rataţi transmisiunea în direct din arena olimpică, de la 4:20 cu proba de patinaj artistic.

 Din 9 februarie, timp de două săptămâni, TVR MOLDOVA transmite 102 evenimente sportive, la 15 discipline din 7 sporturi: patinaj artistic, schi (schi alpin, schi fond, schi acrobatic, short track, sărituri cu schiurile şi snowboard), bob (bob şi scheleton), biatlon, curling, hochei pe gheaţă şi sanie, la care se întrec sportivi din peste 100 de ţări participante la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang 2018.

 
Similare