Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Prezentatorii Televiziunii Române vin cu mesaje de susţinere pentru iubitorii de sport

Prezentatorii Televiziunii Române urmăresc Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang 2018. Împreună cu moderatorii emisiunilor de la TVR MOLDOVA susţin sportivii de pe ambele maluri ale Prutului, care participă la competiţiile din Coreea de Sud.

Vitalie Guţu, prezentatorul emisiunii ”Interviurile Telejurnal Moldova” adoră sportul - nu doar să-l urmărească, dar şi să-l practice.
Jurnalistul începe fiecare zi în viteză. Dimineaţa, când oraşul încă doarme, acesta aleargă - performanţa lui de până acum este de 6 km, dar spune că nu se opreşte aici. Vitalie vrea să-şi crească treptat rezistenţa şi viteza, mai mult decât atât, pentru că-i pasă de sănătatea colegilor, îi îndeamnă şi pe aceştia să facă sport. 

Munca în televiziune este asemănătoare cu o competiţie sportivă - îţi cere tot atât de multă disciplină, dedicaţie, răbdare şi sacrificii. Iar pentru că Vitalie Guţu are experienţă de muncă în TV, regulile sportului nu l-au speriat, ba dimpotrivă, l-au motivat şi reuşeşte să combine cele două pasiuni. 

Din 9 februarie, urmăriţi la TVR MOLDOVA cea de-a XXIII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă, de la PyeongChang din Coreea de Sud. Timp de două săptămâni, transmitem 102 evenimente sportive, la 15 discipline din 7 sporturi.

Doar la TVR MOLDOVA aveţi parte de cele mai importante şi interesante probe de la olimpiadă, comentate de cei mai valoroşi jurnalişti sportivi din România.
Similare