Jocurile Olimpice au început cu meciuri de softball pe arena Fukushima. Ceremonia oficială de deschidere va avea loc vineri
Vizualizari:

Jocurile Olimpice au început cu meciuri de softball pe arena Fukushima. Ceremonia oficială de deschidere va avea loc vineri

Jocurile Olimpice de la Tokyo au început, miercuri, cu meciuri din cadrul turneului de softball iar Ceremonia de deschidere oficială a competiţiei olimpice va avea loc vineri, transmite News.ro. Întrecerile Jocurilor Olimpice se văd în direct la TVR MOLDOVA.

La Fukushima, pe o arenă fără spectatori, Japonia a învins, cu 8-1, Australia. Japonia a câştigat medalia de aur când softball-ul a fost ultima dată în programul Jocurile Olimpice, la Beijing, în 2008.

Arena din Fukushima a fost aleasă pentru meciurile de deschidere la softball şi baseball, care revine, de asemenea, la jocuri după o absenţă de 13 ani, într-un impuls pentru această zonă după cutremurul devastator şi dezastrul nuclear ulterior, din 2011. Organizatorii au dorit să evidenţieze recuperarea zonei după dezastru şi să demonstreze potenţialilor turişti că Fukushima este o destinaţie sigură de vizitat.

Dar, având în vedere starea de urgenţă impusă pe fondul creşterii cazurilor de infectare cu noul coronavirus, fanilor li s-a interzis să participe la toate probele sportive.

În programul zilei de miercuri mai figurează alte partide de softball, dar şi meciuri de fotbal feminin.

Similare
RECOMANDĂRI