Cei doi luptători K1, acuzaţi de omorul de la Atrium, scapă de puşcărie. Decizia instanţei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cei doi luptători K1, acuzaţi de omorul de la Atrium, scapă de puşcărie. Decizia instanţei

Cei doi luptători K1, acuzaţi de omorul lui Sergiu Bejenari, în faţa unui club de noapte, au scăpat de puşcărie. Într-un comunicat de presă al Procuraturii se spune că procurprii, care au solicitat condamnarea celor doi la câte 15 ani închisoare, vor contesta sentinţa şi va insista pe condamnarea lor în corespundere cu faptele comise.

Unuia dintre cei doi acuzaţi i-a fost aplicată doar o amendă în valoare de 10 mii de unităţi convenţionale pentru huliganism, scrie tv8.md.

Amintim că procurorii au solicitat câte 15 ani închisoare pentru fiecare din cei doi luptători K1, care acum doi ani au bătut până la moarte un tânăr.

„În acţiunile agresorilor, procurorii au reţinut comiterea huliganismului, vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale, comisă de mai multe persoane, soldată cu decesul unei persoane”, se spunea ieri, într-un comunicat al Procuraturii. 

Cazul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018, în timpul unei altercaţii în parcarea unui centru comercial, când inculpaţii, împreună cu un coparticipant, l-au bătut crunt pe un tânăr, care a decedat, peste câteva zile, la spital.

Dosarul în privinţa coparticipantului celor doi a fost disjuns într-o procedură sperată, acesta fiind anunţat în căutare.
Similare
RECOMANDĂRI