Doi tineri au fost reţinuţi pentru furt de acumulatoare – auto
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Doi tineri au fost reţinuţi pentru furt de acumulatoare – auto

Doi tineri de 19 şi 25 de ani, originari din municipiul Chişinău şi oraşul Ceadâr-Lunga, sunt cercetaţi penal pentru furt. Tinerii au fost observaţi de un echipaj mobil al Batalionului de patrulare şi reacţionare operativă în această dimineaţă, pe o stradă din sectorul Ciocana, în timp ce manifestau un comportament suspect.

Ca urmare a percheziţiilor în automobilul de model Dacia Logan, în care se aflau, poliţiştii au depistat trei acumulatoare pentru automobile. În urma audierilor, tinerii au recunoscut că au sustras acumulatoarele de la trei automobile din sectorul Ciocana, pe care urmau să le vândă pentru a obţine câştig.
 
Suspecţii sunt cercetaţi în libertate. Totodată, sunt demarate activităţi de investigaţii în acest sens, privind complicitatea lor în alte cazuri asemănătoare săvârşite la Chişinău. Conform legislaţiei în vigoare, tinerii riscă amendă în mărime de la 32 500 de lei la 67 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.
Similare
RECOMANDĂRI