Alexandr Stoianoglo confirmă că Adriana Beţişor şi democratul Sergiu Sîrbu sunt vizaţi în dosare penale
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Alexandr Stoianoglo confirmă că Adriana Beţişor şi democratul Sergiu Sîrbu sunt vizaţi în dosare penale

Procurorul General confirmă că în privinţa Adrianei Beţişor şi a lui Andrei Băieşu, doi dintre procurorii care au investigat materialele legate de frauda bancară, sunt vizaţi într-un dosar penal.

Procurorul spune că, de fapt, mai mulţi procurori sunt vizaţi în dosare, însă a evitat să divulge numele acestora. Majoritatea procurorilor sunt bănuiţi de abuz în serviciu şi falsificarea actelor, a declarat procurorul general după şedinţa Consiliului Superior al Procurorilor.
 
De asemenea, Alexandr Stoianoglo a confirmat că şi democratul Sergiu Sîrbu este vizat într-un dosar penal.  Acesta ar fi fost pornit acum 3 luni, de către procurorul general interimar Dumitru Robu.  Stoianoglo spune că nu cunoaşte detalii din acest dosar, întrucât a făcut cunoştinţă cu acesta recent.

Ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, Sergiu Sîrbu a spus că va merge săptămâna viitoare la Procuratură pentru a oferi informaţii. 

Totodată, procurorul general a anunţat că în privinţa fostului şef-interimar al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), Dorin Compan urmează să fie pornită procedură disciplinară. Amintim că odată cu dispunerea controalelor la PCCOCS şi Procuratura Anticorupţie (PA), Compan a fost suspendat din funcţia deţinută la PCCOCS, acesta revenind în funcţia sa de procuror în PA,
Similare
RECOMANDĂRI