Trei tineri, acuzaţi că ar fi agresat mai multe persoane, riscă până la 7 ani de închisoare
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Trei tineri, acuzaţi că ar fi agresat mai multe persoane, riscă până la 7 ani de închisoare

Trei tineri din oraşul Cricova au fost reţinuţi, fiind acuzaţi că ar fi agresat vizitatorii şi angajaţii unui local din aceeaşi localitate. Cazul a avut loc pe 14 iulie.

Potrivit Poliţiei Municipiului Chişinău, atât vizitatorii, cât şi angajaţii localului au comunicat forţelor de ordine că trei indivizi, dintre care  unul cu mască pe faţă, fiind în stare de ebrietate i-au agresat. În urma altercaţiilor, un angajat şi două persoane care se aflau în acel local au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicaole. Acţiunile tinerilor au fost surprinse şi de camerele de supraveghere instalate în local, care au fost ridicate şi examinate de poliţişti.

Tinerii, care aveau vârstele cuprinse între 24 ani şi 31 ani, locuitori ai oraşului Cricova, au fost reţinuţi. Aceştia şi-au recunoscut vinovăţia. Totodată, poliţiştii au depistat şi masca cu care indivizii au comis infracţiunea.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală, care potrivit legislaţiei se pedepseşte cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Similare
RECOMANDĂRI