Trei tineri riscă până la şapte ani de închisoare pentru jaf stradal
Sursa foto:Foto simbol Vizualizari:

Trei tineri riscă până la şapte ani de închisoare pentru jaf stradal

Trei tineri cu vârstele cuprinse între 22 şi 26 de ani, originari din municipiul Chişinău şi raioanele Ialoveni şi Dubăsari, au fost reţinuţi pentru comiterea unui jaf stradal.

Pe 25 martie, un tânăr a anunţat poliţia, spunând că a fost atacat şi jefuit pe strada Ştefan-Vodă din or. Durleşti. În timp ce se ducea spre casă, acesta a fost agresat de trei indivizi ce erau în stare de ebrietate, care l-au deposedat de scurtă, telefon mobil de model „Samsung J5” şi portmoneul cu bani. Tânărului i-a fost cauzat un pejudiciu în sumă de 6 500 de lei.

Indivizii, care au comis infracţiunea, au fost reţinuţi în or. Durleşi, fiind escortaţi la Inspectoratul de Poliţie pentru audieri. Suspecţii şi-au recunoscut vinovăţia. Unul dintre tineri, anterior, a fost judecat pentru infracţiuni similare.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 72 de ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie al municipiului Chişinău, fiind cercetaţi pentru Jaf,  infracţiune  care, conform legislaţiei în vigoare, se pedepseşte cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Similare
RECOMANDĂRI