ULTIMA ORĂ! Ilan Şor, anunţat în căutare. A fost emis mandat de arest pe numele lui
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

ULTIMA ORĂ! Ilan Şor, anunţat în căutare. A fost emis mandat de arest pe numele lui

Curtea de Apel Cahul a admis solicitarea Procuraturii Anticorupţie care a cerut mandat de arest pe numele lui Ilan Şor şi anunţarea deputatului în căutare.

Decizia a fost luată de completul de judecată format din magistraţii Evghenii Dvurecenschi, Nina Veleva şi Vitalie Movilă, după ce CA Cahul a respins astăzi două cereri de recuzare a completului respectiv, depuse de noul avocat al lui Ilan Şor în acest dosar, Vadim Banaru.

Procuratura Anticorupţie a cerut eliberarea unui mandat de arestare pe numele lui Ilan Şor şi anunţarea acestuia în căutare la 26 iunie, pe motiv că acesta nu s-a prezentat în şedinţa programată în acea zi la Curtea de Apel Cahul, deşi se afla sub control judiciar, scrie Ziarul de Gardă.

Ilan Şor a fost condamnat de prima instanţă la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru escrocherie legată de frauda bancară. După formarea noului Parlament, Ilan Şor a plecat din R. Moldova prin Aeroportul Internaţional Chişinău, fără a trece controlul vamal sau cel de frontieră, chiar dacă avea interdicţia de a pleca în străinătate.

Similare
RECOMANDĂRI