Ultima oră! Sentinţă în cazul omorului de la Costeşti
Vizualizari:

Ultima oră! Sentinţă în cazul omorului de la Costeşti

Magistraţii de la Judecătoria Hânceşti, cu sediul la Ialoveni, au pronunţat sâmbătă, 27 iunie, sentinţa în cazul lui Dumitru Jomir, tânărul de 21 de ani, omorât în bătaie la Costeşti.

Astfel, Simion Midoni, tânărul învinuit de omorul lui Dumitru Jomir, a fost condamnat la 13 ani de închisoare cu executare într-un penitenciar de tip închis, scrie Ziarul de Gardă.
 

„... pentru concurs de infracţiune prin cumul parţial al pedepsei aplicate lui Simion Midoni, a-i aplica pedeapsa definitivă – 13 ani de închisoare, cu executarea pedesei în penitenciar de tip închis”, se arată în Dispozitivul Judecătoriei.
 

Astfel, Judecătoria a aplicat o pedeapsă mai mare (13 ani de închisoare) decât pedeapsa solicitată de către acuzatorul de stat, care a solicitat, prin cumul, o pedeapsă de 12 ani de închisoare pentru Simion Midoni.

Dumitru Jomir, un tânăr de 21 de ani din satul Costeşti, raionul Ialoveni, a fost bătut în noaptea cu cruzime de Revelion de câţiva consăteni. Ulterior, la 5 ianuarie curent, Dumitru a decedat la spital.

Similare
RECOMANDĂRI