Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Un bărbat a fost reţinut după ce a furat o bicicletă din scara unui bloc de locuit

Ofiţerii de investigaţie a sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, au identificat şi reţinut un bărbat în vârstă de 40 ani, locuitor al capitalei, pentru comiterea unui furt.

Poliţiştii au fost alertaţi în dimineaţa zilei de 25 aprilie, de către un tânăr de 26 ani, comunicând că i-a fost sustrasă bicicleta ce se afla în holul et. 8 a blocului de locuit. Poliţiştii au stabilit căbănuitul, pe timp de noapte, prin acces liber, a pătruns în scara blocului de pe bd. Moscovei, de unde a sustras bicicleta, cauzând un prejudiciu în sumă de 4 500 lei.

În cadrul audierilor bărbatul şi-a recunoscut vinovăţia. Mai mult, a declarat că a furat din lipsa banilor şi a vândut ulterior bicicleta la un preţ simbolic. Bărbatul a mai fost judecat anterior pentru infracţiuni similare.

Poliţiştii întreprind măsuri pentru a depista bicicleta sustrasă, pentru a fi reîntoarsă proprietarului, iar în privinţa făptaşului a fost iniţiată o cauză penală pentru furt. Potrivit legislaţiei în vigoare el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Similare
RECOMANDĂRI