MATINALII

MATINALII
DIMINEŢILE ÎNCEP DIN NOU CU MATINALII

De mai bine de trei ani, MATINALII câştigă şi răsplătesc încrederea telespectatorilor. Cresc împreună cu TVR MOLDOVA şi susţin promovarea a tot ce înseamnă românesc. Este o responsabilitate pentru ei ca în fiecare dimineaţă să ajungă în casele românilor de pretutindeni cu informaţii interesante, reportaje pe teme diverse, invitaţi speciali de pe ambele maluri de Prut, care alină şi dorul diasporei.

MATINALII fac echipă bună cu jurnaliştii de la studiourile teritoriale ale Televiziunii Române din Iaşi, Timişoara, Cluj, Craiova, Târgu Mureş.
Prezentatorii MATINALII, alături de o echipă energică şi entuziastă de reporteri, cameramani şi editori, realizează zilnic un produs dedicat tuturor românilor, oriunde s-ar afla.SANDU SCOBIOALA   

Trezitul de dimineaţă a devenit un mod de viaţă pentru mine. MATINAL(II)  nu este doar titlul celei mai bune emisiuni de divertisment, este şi cea mai bună caracteristică a mea. Îmi place la nebunie să informez oamenii corect şi să-i fac să zâmbească. În această scurtă pauză m-am încărcat cu forţele necesare pentru un nou sezon. Abia aştept să pot savura cafeaua de dimineaţă cu colegii, discuţiile cu invitaţii şi cel mai important, revederile cu telespectatorii noştri dragi. Fiţi pregătiţi, MATINALII au multe a vă spune!VICTORIA SAKHAROVA 

Trezitul la 5 dimineaţa nu poate fi decât o plăcere atunci când se întâmplă pentru oameni frumoşi. MATINALII m-au primit cu braţele deschise în familia lor, iar eu nu pot decât să sper că dimineţile voastre, ale celor care ne urmăresc, vor avea de acum şi mai multă culoare, informaţie, actualitate, poveşti din care să ne inspirăm împreună şi distracţie. Sinceră, curioasă şi extrem de pasionată de ceea ce fac, sunt nerăbdătoare să dăm tonul dimineţilor, în fiecare zi.
 


ANATOL GUZIC 

Cel mai important proces care îmi marchează viaţa este Creativitatea! Datorită forţei pe care o are, poţi realiza lucruri, materializa idei, împlini visuri şi aduce fericire altor oameni. Sunt convins că prin creativitate, fiecare om îşi poate descoperi propriul talent şi propriul destin. Cel mai valoros conţinut la echipei „MATINALII” sunt oamenii care fac parte din ea.
 
 

ION CRIHAN 

Atunci când păşeşti în universul gusturilor, descoperi cât de important este rolul pe care îl joacă fiecare ingredient. Ingredientele mele principale sunt perseverenţa, inovaţia şi tehnica, studiate de la unii dintre cei mai buni bucătari ai lumii. Pentru mine, bucătăria este mai mult decât un spaţiu în care se găteşte. Pentru mine, ea reprezintă în primul rând o artă, o ştiinţă şi un stil de viaţă.
CARINA MULLER   

În secolul XXI, noi toţi suntem ca lutul ars, modelaţi până în ultima secundă. Prefer să cred că fiecare minut contează, să trăim acel „Carpe Diem”. Sunt omul zilei de astăzi, pentru că lupta acolo se dă, să trăim cu maximă intensitate, chiar şi „Ora 25”. Sunt omul care se aventurează pe un teren accidentat, greu de parcurs, deoarece ştiu că... acolo la orizont, răsăritul e spectaculos!
ION RAILEAN   

Când trebuie să vorbesc despre mine sau despre MATINALII, un lucru ce nu poate fi neglijat este că facem totul cu zâmbetul pe buze şi transmitem energie pozitivă de la primele ore ale zilei. Pentru mine, trezitul de dimineaţă devine o plăcere. Şi în acest sezon, promitem să muncim împreună pentru noi rezultate, să devenim şi mai buni şi niciodată să nu uităm de telespectatorul drag, pe care îl iubim şi îl respectăm.

ANATOL FORNEA
Cândva, am fost eroul unui reportaj marca MATINALII. În acel moment am înţeles că anume aici doresc să activez, să mă dezvolt şi să transmit telespectatorilor istorii şi poveşti unice. Dragostea faţă de tot ce înseamnă artă, estetică şi talent mă motivează să mă trezesc în fiecare dimineaţă cu aspiraţii spre a crea lucruri frumoase. Cultura şi educaţia sunt pilonii unei societăţi bine informate, inteligente şi proeminente. Din acest motiv încerc să insuflu valori şi să inspir alţi oameni să o facă la fel. Este timpul să transpunem culoare în fiecare dimineaţă, căci, o nouă zi înseamnă un nou început.

ZINA BIVOL
Un aer matinal, idei curajoase şi oamenii care ne scriu zilnic istoria, întăresc dragostea mea de explorare a lumii de dincolo de sticlă. Sunt cea care încearcă să spună povestea adolescenţilor şi elevilor prin praful magic, COPILĂRIA! Mai cred în basme şi vreau ca fiecare final să fie unul fericit. Atuul meu este sinceritatea! Cred, vreau şi sunt mândră să fac echipă cu oameni profesionişti.
 
RECOMANDĂRI