MATINALII

MATINALII

MATINALII DE LA TVR MOLDOVA

MATINALII - titlul emisiunii spune totul. A fost selectat din multiplele propuneri şi este exact ceea ce ne caracterizează cu adevărat. Suntem trei pe ecran şi o echipă de specialişti în spate. Vorbim despre jurnalişti neobosiţi, dedicaţi meseriei, care promit să ajungă acolo unde nu au acces mulţi. Să descopere oameni care mişcă lucrurile din loc.

Şi pentru că suntem parte a familiei TVR, cu tradiţie şi experienţă incontestabile în spate, vom fi la înălţimea aşteptărilor.

Suntem trei prieteni diferiţi, dar ne leagă aceleaşi interese şi valori. Ne-am propus să cultivăm tineri inteligenţi, să motivăm copiii pentru un viitor frumos, să reînviem spiritul naţional. Ne amintim care este istoria neamului nostru, depănăm poveşti comune, descoperim locuri şi oameni deosebiţi. Invitaţii noştri sunt personalităţi din diverse domenii, dar şi oameni simpli cu realizări mari.

Nu rataţi întâlnirile cu Ilinca Avram, Anatol Guzic şi Andrei Veleşcu în fiecare dimineaţă, de la 7:00.

O blondă elegantă şi deşteaptă-foc, un actor care are priză, în special, la femei şi un altul care le ştie pe toate.

MATINALII dau tonul dimineţilor frumoase la TVR MOLDOVA!

ANATOL

Mă numesc Anatol Guzic, sunt din oraşul în care m-am născut, adică oraşul Chişinău. Am o vârstă... suficientă ca să mă bucur de ea şi la care aş putea spune ca sunt un om norocos, căci privind în urmă la realizări, afirm că fac ceea ce-mi place. Din copilărie pluteam în dorinţa infantilă de a fi actor, fără a gândi că peste ani voi fi admis la Academia de Arte, Facultatea Arta Actorului, iar astăzi zic cu mândrie că sunt actor la Teatrul Naţional “Eugene Ionesco”.

Şi cu siguranţă această dorinţă m-a adus alături de echipa "Matinalii", o echipă tânără, veselă şi dornică de a descoperi lumea.

Profesionalismul, Disciplina, Libertatea, Adevărul şi Firescul sunt lucruri esenţiale pe care le îmbin în noua mea profesie, cea de prezentator la TVR MOLDOVA.

ILINCA

Eu şi televiziunea ne-am întâlnit pentru prima oară când aveam doar şase ani, o primă interacţiune plină de emoţii care nu au dispărut nici azi, deşi am adunat ani de experienţă. Din fericire, acel mic fior nu a plecat nicăieri şi din cauza asta nu a dispărut nici entuziasmul. Am încercat totul în televiziune, de la reportaje la emisiuni politice, iar mai apoi divertisment. Fiorul m-a purtat natural şi către alte pasiuni care s-au născut din curiozitate. Pasiuni care au avut fiecare câte un rezultat concret. Am cochetat cu designul vestimentar, finalizând două colecţii de haine. Iar pasiunea pentru film m-a pus faţă în faţă cu producţia lui, lucrând în spatele camerei cu nume mari, dar şi în faţa camerei de filmat. Cei patru ani petrecuţi la Bucureşti m-au făcut să îmi descopăr curiozităţile, iar diversitatea acestui oraş m-a ajutat să le dezvolt. Cu toate acestea, dorul mă readuce mereu în Republica Moldova.