Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor are un nou director general adjunct
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor are un nou director general adjunct

Ministerul Educaţiei şi Cercetării va avea un nou Secretar de Stat. Guvernul a numit-o astăzi în această funcţie pe Galina Rusu, conferenţiar universitar şi doctor în ştiinţe fizico-matematice, cu o experienţă de 20 de ani în cadrul facultăţii de matematică şi informatică a Universităţii de Stat.

Începând cu 2015, a deţinut funcţia de decan în cadrul aceleaşi instituţii. Galina Rusu este deţinătoarea Premiului municipal pentru tineret în domeniul ştiinţei, tehnicii, literaturii şi artelor pentru anul 2012.

În cadrul şedinţei Guvernului, Cabinetul de miniştri a aprobat şi numirea lui Alexandr Manciu în funcţia de director general adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor. Alexandr Manciu deţine un master în medicină veterinară şi a efectuat studii doctorale la Universitatea Agrară de Stat din Moldova.

Din 2014, activează în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor, inclusiv în funcţii manageriale. De asemenea, în perioada 2016 - 2017 a activat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare.
Similare
RECOMANDĂRI