Ce spune ACUM, PD şi PSRM despre invitaţia preşedintelui de a veni la discuţii
Vizualizari:

Ce spune ACUM, PD şi PSRM despre invitaţia preşedintelui de a veni la discuţii

Partidul Socialiştilor, Partidul Democrat şi Blocul electoral ACUM DA PAS au luat act de invitaţia preşedintelui Igor Dodon la dialog, dar deocamdată nu au un răspuns ferm dacă o vor accepta.

Secretarul fracţiunii parlamentare a PSRM Vasile Bolea, a declarat că nu a discutat cu preşedinta formaţiunii, Zinaida Greceanîi, dar posibil vor merge să discute cu preşedintele Igor Dodon, scrie IPN.

Purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, a spus că partidul, în numele căruia vorbeşte, a luat act de invitaţia lansată de către şeful statului. PDM, cum a fost şi anterior, rămâne deschis pentru dialog şi, cel mai probabil, va fi acceptată invitaţia preşedintelui. Vitalie Gamurari a mai spus că vor fi purtate discuţii la nivel de partid, pe parcursul zilei de astăzi sau mâine, asupra componenţei care va merge la Reşedinţa de Stat.

Deputatul Blocului electoral ACUM DA PAS, Mihai Popşoi, a spus că s-a luat act de invitaţia lui Igor Dodon, iar o decizie se va lua după discuţii la nivelul partidelor care au format blocul.

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, îi aşteaptă, pe rând, pe liderii celor trei formaţiuni marţi, 26 martie, la Reşedinţa de Stat din str. Nicolae Iorga. Igor Dodon a spus într-un briefing de presă că este creată o situaţie de vid, gol politic al puterii în Republica Moldova, care nu poate să existe prea mult timp.
Similare
RECOMANDĂRI