Deputaţii se întrunesc în şedinţă plenară. Pe ordinea de zi, modificarea Legii bugetului de stat pentru anul curent
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Deputaţii se întrunesc în şedinţă plenară. Pe ordinea de zi, modificarea Legii bugetului de stat pentru anul curent

Parlamentul va examina, în procedură de urgenţă, modificarea Legii bugetului de stat pentru anul curent, în şedinţa plenară din 25 noiembrie 2021. Biroul permanent al Legislativului a aprobat proiectul ordinii de zi a şedinţelor plenare din perioada 25 noiembrie – 3 decembrie curent.

Astfel, deputaţii vor examina, în procedură de urgenţă, modificarea Legii bugetului de stat pentru anul curent la cererea prim-ministrului Natalia Gavriliţa, în scopul neadmiterii sistării livrării gazelor naturale.

De asemenea, vor fi dezbătute proiectele legii bugetului de stat pentru anul 2022, legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul viitor, legii fondurilor asigurărilor obligatorii de asistenţă medicală pe anul 2022, precum şi politica fiscală şi vamală.  

În lectura a doua vor fi examinate mai multe proiecte, inclusiv,  cu privire la investigarea accidentelor şi incidentelor în transporturi, cu privire la ajutorul social,  privind compensarea cheltuielilor pentru consumul gazelor naturale şi modificarea Codului navigaţiei maritime. Şedinţa plenară din 25 noiembrie 2021 va începe la ora 11.00. 

Similare
RECOMANDĂRI