Dumitru Diacov, despre felul în care PDM va vota la moţiunea de cenzură
Vizualizari:

Dumitru Diacov, despre felul în care PDM va vota la moţiunea de cenzură

Preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a declarat că formaţiunea politică va aştepta argumentele ambelor părţi, înainte de a se decide cum va vota la moţiunea de cenzură depusă de PSRM împotriva guvernului Maia Sandu.

În cadrul emisiunii „Politica” de la postul TV8, Dumitru Diacov a precizat că pe 11 noiembrie a fost convocată o şedinţă cu membrii fracţiunii parlamentare a PDM.

„Am avut discuţii foarte aprinse pe marginea moţiunii, dacă să votăm sau nu. Am decis să aşteptăm,argumentele fiecărei părţi. Avem multe întrebări către doamna prim-ministru, în special în ce priveşte situaţia economică a ţării”, a spus Dumitru Diacov.

Întrebat dacă poate garanta că mâine deputaţii din fracţiunea PDM nu vor vota moţiunea, preşedintele de onoare a PDM a spus că nu poate garanta acest lucru.

Anterior, deputatul PDM Sergiu Sîrbu a declarat că fracţiunea din care face parte nu a luat o decizie dacă va susţine sau nu moţiunea de cenzură depusă de PSRM contra guvernului Sandu.

„„Vom avea discuţii în cadrul fracţiunii, vom discuta şi în partid, apoi vom vedea cum se va prezenta doamna prim-ministru cum va răspunde la întrebări şi abia după aceea vom decide dacă vom susţine sau nu această moţiune. S-ar putea ca decizia finală să fie luată chiar în ziua votului”, a spus Sergiu Sîrbu.
Similare
RECOMANDĂRI