Fostul premier Ion Sturza: În timp ce ruşii îi deschid dosare penale lui Plahotniuc, americanii l-au repatriat
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fostul premier Ion Sturza: În timp ce ruşii îi deschid dosare penale lui Plahotniuc, americanii l-au repatriat

Fostul premier al Republicii Moldova, Ion Sturza susţine că fostul lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, s-ar afla la Miami, în Statele Unite ale Americii.

„În timp ce ruşii îi deschid pe bandă rulantă dosare penale lui Plahotniuc, unul mai bengos ca altul, americanii l-au repatriat la Miami. Cică are de mult interese de business acolo. În plus, ar fi acordat servicii (informaţii) importante. Filmotecă? Audio?”, a scris Ion Sturza pe pagina sa de Facebook.

Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei a deschis dosar penal pe numele fostului preşedinte al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc şi fostul deputat democrat, Constantin Ţuţu, privind vânzarea ilegală de stupefiante în cantităţi deosebit de mari.

Vlad Plahotniuc este plecat din Republica Moldova din ziua demisiei Guvernului Filip. Potrivit unui comunicat al PDM, Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova pentru a-şi vedea familia.


FLASH. Ministerul de Interne de la Moscova deschide un dosar penal pe numele lui Plahotniuc şi Ţuţu. Contrabandă de droguri

Interlopul Oleg Pruteanu, alias Borman, este căpetenia grupul criminal în dosarul în care este învinuit Plahotniuc şi Ţuţu

Vlad Plahotniuc, despre dosarul penal pe numele său deschis în Rusia: Toate aceste dosare sunt fantezii

Similare
RECOMANDĂRI