Igor Dodon a avut o şedinţă cu fracţiunea PSRM. Au discutat despre „lipsa de eficienţă a Guvernului” şi majoritatea din CMC
Sursa foto:http://socialistii.md Vizualizari:

Igor Dodon a avut o şedinţă cu fracţiunea PSRM. Au discutat despre „lipsa de eficienţă a Guvernului” şi majoritatea din CMC

Şeful statului, Igor Dodon, a solicitat o şedinţă cu fracţiunea PSRM din PArlament, unde să discute mai multe subiecte importante ce ţin de sfera scocială, economică şi politică, se arată într-un comunicat de presă.

Preşedintele ţării a insistat pe importanţa extinderii majorităţii politice în teritoriu şi în special în Consiliul Municipal Chişinău.

În acelaşi timp, şeful statului şi-a expus îngrijorările legate de „lipsa de eficienţă a Guvernului” şi percepţia tot mai negativă pe care o au cetăţenii privind activitatea acestuia, potrivit comunicatului.

Astfel că urmează să aibă loc discuţii cu Guvernul şi responsabilii din ministerele de resort, inclusiv audieri parlamentare, discuţii cu partenerii de coaliţie, astfel încît să fie găsite cele mai bune căi de eficientizare a activităţii Guvernului. Discuţiile vor viza inclusiv propuneri de remaniere a unor miniştri care gestionează deficitar domeniile pe care le adiministrează, se arată într-un comunicat de preză.

Un alt subiect discutat de preşedintele Igor Dodon cu fracţiunea PSRM a fost cel legat de reforma justiţiei. 

TVR MOLDOVA aminteşte că subiectul remanierilor în Guvernul condus de Maia Sandu este discutat de mai multă vreme. În timp ce preşedintele Igor Dodon spune că are motive şi acest lucru este necesar, premierul rămâne pe poziţia că şeful statului nu ar trebui să intervină în componenţa cabinetului de miniştri.

Vezi şi:

Alexandru Slusari spune că ar susţine remanierile din Guvern şi ar începe cu ministrul Apărării

Similare
RECOMANDĂRI