Igor Dodon: În acest weekend sau chiar mai devreme ar putea fi organizată o acţiune de protest paşnic în susţinerea noului Guvern
Sursa foto:presedinte.md Vizualizari:

Igor Dodon: În acest weekend sau chiar mai devreme ar putea fi organizată o acţiune de protest paşnic în susţinerea noului Guvern

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, anunţă că ar putea fi organizată o acţiune de protest în susţinerea noului Guvern. Această acţiune de protest ar putea fi organizată „în acest weekend sau chiar mai devreme”. Declaraţia a fost făcută de şeful statului în cadrul unei ediţii speciale la TV8, transmite IPN.

Şeful statului spune că primeşte mesaje de la cetăţeni cu întrebarea când să iasă la proteste. „Dacă noi am fi ieşit duminică în stradă şi am fi pus faţă-n faţă oamenii noştri cu bandiţii lui Plahotniuc, ei asta ar fi vrut”, a declarat Igor Dodon. Şeful statului nu exclude că într-o asemenea situaţie ar fi putut avea loc şi vărsări de sânge.

Preşedintele spune că o eventuală decizie de a ieşi în stradă va fi luată în comun cu reprezentanţii formaţiunilor de dreapta. „Aceasta trebuie să fie o poziţie clară”, spune Igor Dodon.

În opinia lui, dacă guvernarea democrată va hotărî să lupte „până la ultimul patron”, atunci, cel mai probabil, va avea loc destabilizarea situaţiei în ţară.
Similare
RECOMANDĂRI