Iurie Reniţă: „Nu dispera, Igori Nikolaici, coşmarul tău abia începe!”
Vizualizari:

Iurie Reniţă: „Nu dispera, Igori Nikolaici, coşmarul tău abia începe!”

Deputatul Iurie Reniţă spune că era conştient că, după publicarea imaginilor cu Vlad Plahotniuc şi Igor Dodon, va fi suspectat că face parte din „gaşca criminală a lui Vladimir Plahotniuc”.

„Evident că am ştiut din start că această secvenţă video e din arsenalul de materiale compromiţătoare ale odiosului Plahotniuc, că se vor găsi "binevoitori", care mă vor asocia cu acesta (...) Dincolo de toate aceste suspiciuni şi riscuri pe care mi le-am asumat conştient, a prevalat fermă mea convingere că trebuia neapărat de făcut publică această secvenţă video, în care apare în toată "splendoarea" şi nimicnicia sa Igor Dodon şi cei cu care a negociat, în modul cel mai criminal posibil, cum să vândă, din nou, Republica Moldova Federaţiei Ruse (a se vedea secvenţele video anterior publicate cu federalizarea Republicii Moldova sau cu "особый статус Приднестровья"). Nu există nicio diferenţă dintre Igor Dodon şi Vladimir Plahotniuc, ambii sunt produsul şi exponenţii de vază ai unui sistem mafiot şi criminal, care stăpânesc acest teritoriu rătăcit, pe nume de Republica Moldova ”, spune Iurie Reniţă.
 
Ce ţine de reacţia lui Igor Dodon la aceste imagini video, deputatul Iurie  Reniţă îi răspunde: „Nu dispera, Igori Nikolaici, coşmarul tău abia începe!”
 
Amintim că deputatul Iurie Reniţă a publicat, în cadrul unui briefing, o înregistrare video în care apare preşedintele Igor Dodon, care ar lua o sacoşă de bani de la Vlad Plahotniuc. În sacoşă s-ar afla bani, întrucât cei doi vorbesc despre „salarii” ce urmează a fi achitate.
 
Ulterior, Procuratura Generală a declarat că nu poate să se autosesizeze pe marginea imaginilor, argumentând că nu cunoaşte cât de veridice sunt imaginile, în ce circumstanţe au fost făcute, dar şi alte detalii inerente unor astfel de înregistrări. Procuratura a solicitat deputatului să depună un denunţ.
 
Similare
RECOMANDĂRI