Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mai mulţi tineri din PD au protestat la sediul PAS împotriva Maiei Sandu

Tinerii din Partidul Democrat i-au făcut o vizită matinală Maiei Sandu după ce ieri, lidera PAS, a depus o sesizare la Procuratura Generală prin care a cerut ca Vlad Plahotniuc să fie anchetat penal. Protestatarii au acuzat-o pe Maia Sandu că ar fi implicată în furtul miliardului şi că ar fi acţionat concertat cu Ilan Şor şi cu fostul premier Vlad Filat.

Asta i-au reproşat astăzi câţiva tineri democraţi liderei PAS, Maia Sandu. Protestul este o replică la sesizarea depusă ieri de Maia Sandu împotriva lui Vlad Plahotniuc, dar şi ca un contraprotest la cel organizat astăzi de simpatizanţii ACUM în faţa Parlamentului. Tinerii PD i-au lăsat Maiei Sandu şi câteva mesaje.

Ieri Maia Sandu a depus o sesizare la Procuratură şi cere procurorilor să-l ancheteze penal pe Vlad Plahotniuc pentru că ar avea averea ascunsă.

Într-o investigaţie, jurnaliştii Rise Moldova au publicat imagini cu mai multe vile luxoase, administrate de unele persoane care ar fi interpuse de Vlad Plahotniuc. Rise a publicat şi scheme prin care liderul PD ar fi reuşit să cumpere patru vile care valorează milioane de euro şi să ascundă in declaraţii aceste averi.
Similare
RECOMANDĂRI