Maia Sandu şi Andrei Năstase, despre Marşul Poporului: Orice act de violenţă va fi pe responsabilitatea regimului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Maia Sandu şi Andrei Năstase, despre Marşul Poporului: Orice act de violenţă va fi pe responsabilitatea regimului

Prim-ministrul Maia Sandu şi ministrul de Interne Andrei Năstase au îndemnat oamenii din toată ţara să iasă duminică la marşul poporului, unul paşnic care să demonstreze că Republica Moldova a învins, iar dictatura a fost dărâmată.

Maia Sandu: „Vă chemăm duminică, în faţa Parlamentului. Veniţi din toate colţurile ţării într-un marş al poporului ce a câştigat în faţa dictaturii. Datorită dvs dictatorul a căzut, datorită rezistenţei, curajului şi votului putem spune că Plahotniuc a fost învins. Avem un Parlament ligitim şi un Guvern învestit datorită votului din 24 februarie. Din păcate, uzurpatorul refuză să respecte dorinţa poporului. Plahotniuc ignoră şi recomandările partenerilor internaţionali. Este foarte grav că şi cei de la Curtea Constituţională îl ascultă, încălcând Constituţia.

Duminică, la ora 11, veniţi în faţa Parlamentului, din toată ţara, pentru a arăta lumii întregi că Republica Moldova a învins, iar dictatura a fost dărâmată. Fiţi vigilenţi, regimul lui Plahotniuc va face tot ce-i stă în puteri ca să vă oprească. Pregătiţi-vă, veniţi din timp. Rămâneţi la rude, luaţi-i cu maşina pe cei care nu au transport. Ei vor vedea că Republica Moldova nu este a lor.”


Orice act de violenţă va fi pe responsabilitatea regimului, a punctat prim-ministrul.
 
Andrei Năstase: „Duminică, ieşim împreună la o acţiune enorm de importantă pentru ţara noastră, ieşim la un mare marş al poporului, pentru că anume poporul vrea altceva, vrea siguranţă, libertate şi bunăstare. Vrea să ştie ce va fi mâine. Să demonstrăm curaj, demnitate şi determinare. Vă îndemn să fim împreună.”

TVR MOLDOVA aminteşte că preşedintele Republici Moldova, Igor Dodon, a chemat cetăţenii care susţin Guvernul Sandu la o manifestaţie paşnică, care va avea loc duminică, la ora 11.00, în faţa Parlamentului.
Similare
RECOMANDĂRI