Octavian Ţîcu: Nu contest integritatea Blocului şi voi fi în Bloc cât timp această integritate va fi menţinută, dar până atunci cer expres transparenţă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Octavian Ţîcu: Nu contest integritatea Blocului şi voi fi în Bloc cât timp această integritate va fi menţinută, dar până atunci cer expres transparenţă

După ce a stârnit o serie de reacţii din partea colegilor din bloc, dar şi din majoritatea parlamentară, deputatul Octavian Ţîcu face câteva precizări referitor la criticile aduse în ultima vreme.

„Blocul ACUM nu este o vacă sacro-sanctă, forţa acestuia a constat tocmai în diversitatea reprezentanţilor şi a opiniilor existente. Nu sunt membru PAS sau Platforma DA, iar critica faţă de acţiunile Blocului s-au referit la derapajele atestate după preluarea puterii şi ele vor continua, pentru că unicul meu raţionament de prezenţă în parlament este respectul faţă de alegătorul nostru şi de angajamentele asumate. Nu contest integritatea Blocului şi voi fi în Bloc cât timp această integritate va fi menţinută, dar până atunci cer expres transparenţă în decizii şi respectarea democraţiei interne”, a comentat deputatul pe pagina sa de Facebook. 

Ce ţine despre PSRM, acesta spune că nu a semnat înţelegerea cu PSRM, însă a susţinut şi va „susţine guvernarea Blocului ACUM dacă această guvernare va fi o emanaţie a spiritului acestui Bloc. Consider că este nocivă pentru viitorul nostru pro-european continuarea alianţei cu socialiştii, iar raţionamentele le-am invocat în Parlament şi în interviu”. Amintim că acum câteva zile, deputatul Octavian Ţîcu a declarat în cadrul unui interviu că actuala guvernare a intrat într-un joc foarte periculos în care au loc partajări de funcţii, ministere, concursuri, comisii parlamentare şi mai recent – ambasadori la paritate cu Partidul Socialiştilor.
 

Octavian Ţîcu: „PSRM are foarte multe schelete în dulapuri. Unul dintre cele mai mari fiind chiar Igor Dodon”

Similare
RECOMANDĂRI