Partidul Democrat examinează posibilitatea unor remanieri în cadrul Guvernului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Partidul Democrat examinează posibilitatea unor remanieri în cadrul Guvernului

Partidul Democrat examinează posibilitatea unor remanieri în cadrul Guvernului, a anunţat în urma şedinţei Consiliului Naţional Politic, liderul formaţiunii, Vlad Plahotniuc.

„Am discutat cu premierul şi, pentru  a spori performanţa echipei guvernamentale, am solicitat  posibilitatea de modificare a componenţei guvernului. Urmare a discuţiei, vom face o analiză mai detaliată şi marţi vom discuta remanierile necesare în cadrul Guvernului, astfel ca tot ce ne propunem să facem pentru Moldova să putem realiza cât mai repede”, a declarat Vlad Plahotniuc. 

În cadrul aceluiaşi briefing, Vlad Plahotniuc a reiterat intresul actualei guvernări de a continua parcursul european al Republicii Moldova, dar, în acelaşii timp, a declarat că autorităţile se vor conduce de interesele cetăţenilor. „Modernizarea Republicii Moldova după modelul occidental este cea mai potrivită, dar Guvernul trebuie să-şi adapteze priorităţile la cele ale populaţiei”, a spus Plahotniuc.

PDM va veni cu propuneri şi proiecte apărute în urma consultărilor cu oamenii în teritoriu, precum majorarea pensiilor şi salarii, construcţia drumurilor, aprovizionarea cu apă şi colectarea deşeurilor, a mai declarat liderul formaţiunii.

În cadrul aceleaşi şedinţe, conducerea PDM a discutat despre programul de guvernare pe care îl va prezenta în campania electorală pentru alegerile parlamentare, menţionând că acesta va fi mai puţin geopolitic. 

Amintim că Partidul Democrat din Moldova a anunţat, la 11 septembrie, într-un comunicat, că a decis să organizeze de urgenţă o şedinţă extraordinară a Consiliului Politic Naţional pentru „a lua decizii importante”.

Similare
RECOMANDĂRI