Pavel Filip: Anul 2019 a fost unul complicat pentru ţară, dar şi pentru PDM
Vizualizari:

Pavel Filip: Anul 2019 a fost unul complicat pentru ţară, dar şi pentru PDM

Liderul PDM Pavel Filip susţine că anul 2019 a fost unul complicat pentru ţară, dar şi pentru partidul pe care îl conduce. La şedinţa Consiliului Naţional Politic al PDM, care a avut loc duminică, 15 decembrie.

Pavel Filip a declarat că „în pofida provocărilor şi dificultăţilor, PDM nu doar a supravieţuit, dar a reuşit să obţină cel mai bun scor în alegerile locale şi a demonstrat că nu este partidul unui singur om, dar este o echipă puternică şi unită”, transmite IPN.

Liderul PDM a mai spus că după dificultăţile prin care a trecut, PDM a devenit şi mai puternic. Pavel Filip a mulţumit preşedinţilor organizaţiilor teritoriale, preşedinţilor de raioane, primarilor şi tuturor membrilor PDM pentru munca depusă în activitatea de zi cu zi şi pentru faptul că au rămas devotaţi partidului.

„Partidul Democrat a trecut de la guvernare în opoziţie, iar apoi şi-a revenit cu un rezultat foarte bun la alegerile locale. Aşa cum un copac reuşeşte să supravieţuiască furtunilor doar dacă are rădăcini puternice, aşa şi PDM a rezistat datorită echipelor teritoriale puternice”, a spus Pavel Filip.

Liderul PDM a menţionat că în anul care vine, partidul pe care îl conduce va comunica şi mai mult cu membrii şi susţinătorii, pentru ca formaţiunea să devină şi mai puternică şi mai unită.
 
Similare
RECOMANDĂRI